За нас

“Кино и Храна“  e нов модел за градски фестивал –

Street Food & Art Festival

От 28.08 до 01.09.2019  във Варна ще се съберат професионалисти и любители готвачи, артисти и музиканти, които обичат да готвят, кулинарни блогъри и влогъри, автори на кулинарни книги и простосмъртни консуматори.

В рамките на 5 дни ще превърнем зоната пред Аквариума във Варна в  културно – кулинарна арена. Ще смесим различни изкуства – кино, музика, литература, кулинария.

Ще се запознаем с лицата зад най-успешните кулинарни блогове и влогове. Ще проведем срещи, през които ще разлистим страниците на най-новите български кулинарни книги и ще се срещнем с техните автори. На фестивалната сцена ще видим популярни актьори и музиканти, които свирят и пеят, а след това и ще готвят. Всяка вечер на огромен екран, ще гледаме най-добрите филми на кулинарна тематика.

През 5-те дни на фестивала любими варненски заведения, готвачи и майстори ще дадат най-доброто от себе си, за да нахранят всички посетители. Най-добрите Street Food майстори от цялата страна също ще демонстрират своите способности. В детската зона родители ще могат спокойно да оставят децата си и да се насладят на кулинарните изкушения или на артистичната ни програма. Очакват ви много дегустации, работилници и кулинарни демонстрации.

Вижте пълната програма ТУК