Шеф Станислав Кубарев (Русия) и шеф Хюг Бутен – (Канада)

Шеф Станислав Кубарев е шеф-инструктор в Институт за кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт – Варна.

Родом от Русия, шеф Станислав завършва кулинарното си образование в Нова Зеландия, където проучва кулинарната сцена в продължение на няколко години преди да се завърне в Русия.

Освен работата си в знакови ресторанти в Санкт Петербург, той преподава в продължение на години преди да дойде в България, за да обучава студентите на Висше Училище по мениджмънт, които се учат в единствената в Източна Европа бакалавърска програма по Гастрономия и кулинарни изкуства.

Повече за шеф Станислав тук

Хюг Бутен (Hugues Boutin) е изключително креативен и позитивен канадски майстор готвач, с над 20-годишен опит, включващ всичко – от кулинарни училища и големи ресторанти до изискани заведения за хранене в хотели по целия свят.

След дипломирането си в Institut De Tourisme & D`Hôtellerie – Квебек, Монреал с магистърска степен по Кулинарни изкуства, шеф Бутен бързо получава солиден кулинарен опит, като работи в различни ресторанти в Монреал, а в последствие професионалният му път се развива и в международен аспект.

Шеф Бутен притежава богат международен и мултикултурен опит, придобит от работата му за Club Med в продължение на 7 години и на различни места по света, сред които Австралия, Мексико и Куба. Владее френски, испански, английски и немски език, а мексиканската и италианска кухня са сред любимите му.