Кулинарна работилница за деца със Станка Стоянова

Станка Стоянова е автор и създател на кулинарния блог Know How To Cook, посланик на Food Revolution в България и доброволец във фондация „За храната“.

Вярва, че истинската, качествена и вкусна домашна храна не е мисия невъзможна и в стремежа си да вдъхнови и други хора да постигнат тази кулинарна хармония започва да публикува рецептите в блога си Know How To Cook. Това е място за лесни, изпитани рецепти, приготвени с достъпни и предимно локални, сезонни продукти.

А по време на фестивала ни Станка ще направи детска кулинарна демонстрация. Зеленчукови рулца в цветовете на дъгата с два вида сос – млечен и таханов. Мини рулца, приготвени от оризови кори, с пълнеж от разноцветни сезонни зеленчуци – червена чушка, морков, краставица, цвекло, зеле, зелена салата и пресни билки. Всяко дете може да сглоби своите рулца по свой вкус.

Станка Стоянова, автор на блога Know How To Cook – Аз готвя. една кулинарна авантюрa ще направи вкусна детска кулинарна работилница на фестивала ни 🧁 Вижте повече във видеото и не забравяйте – очакваме ви от 28 август до 1 септември 2019 пред Аквариума в Морската градина ⚓

Публикувахте от Street Food & Art Festival "Кино и Храна" в Вторник, 20 август 2019 г.