Милица Гладнишка с участието на Васил Спасов (пиано)

Милица Гладнишка е актриса и джаз певица. Завършила е НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност Актьорско майсторство за куклен театър. През 2003 година изкарва курсове по джаз пеене в Лондон, после майсторски клас при Милчо Левиев, следват концерти в БНР и камерна зала „България“, изяви във Виена и Грац.

Преди да започне да играе в сериала „Етажна собственост“, излъчван от септември 2011 година по Нова ТВ, името ѝ беше познато на широката публика от дублажа на филми и най-вече от музикалната сцена, където се изявява като певица.

Участник е и в първия и много успешен сезон на шоуто „Като две капки вода“, където се бори за голямата награда с Рафи. В крайна сметка, не печели, но тя става част от журито на втория сезон на шоуто. Много успешно се превъплъщава в образа на различни изпълнители, като Адел, Лили Иванова, Стивън Тайлър, Валя Балканска, Бионсе, Анастейша, Сий Ло Грийн и други.

Междувременно не спира да се занимава с музика, създава и свой авторски спектакъл „Титанично“.

На сцената на фестивала ни ще се качи с богат репертоар и в компанията на Васил Спасов – пиано. Не бива да ги пропускате!