Станка Стоянова е автор и създател на кулинарния блог Know How To Cook, посланик на Food Revolution в България и доброволец във фондация „За храната“.
Вярва, че истинската, качествена и вкусна домашна храна не е мисия невъзможна и в стремежа си да вдъхнови и други хора да постигнат тази кулинарна хармония започва да публикува рецептите в блога си Know How To Cook. Това е място за лесни, изпитани рецепти, приготвени с достъпни и предимно локални, сезонни продукти.
А по време на фестивала ни Станка ще направи детска кулинарна демонстрация. Зеленчукови рулца в цветовете на дъгата с два вида сос – млечен и таханов. Мини рулца, приготвени от оризови кори, с пълнеж от разноцветни сезонни зеленчуци – червена чушка, морков, краставица, цвекло, зеле, зелена салата и пресни билки. Всяко дете може да сглоби своите рулца по свой вкус.